Lidt om mig

Mit billede
Velkommen til min blog om kager. Jeg er født i 1976 og bor sammen med min kæreste og vores to piger fra 2008 og 2012. I sommeren 2011 blev jeg introduceret for denne kæmpe kage-verden, da jeg skulle deltage i en kagekonkurrence i min datters børnehave. Siden har jeg lavet kager til mange begivenheder, men jeg lærer stadig og skaber erfaringer, hver gang en ny kage bli'r bagt og dekoreret. Ja, jeg er gået hen og blevet lidt af en "kage-nørd"! Har du spørgsmål til nogle af mine kager, en kommentar, ris, ros eller er der noget, du gerne vil vide, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

21. juni 2013

Fodboldkage - 15. juni 2013


Fodbold er hele Gustavs liv, hvadenten det er på banen som dommer eller på tilskuerpladserne til en Brøndbykamp. Og da han fylder 18 år, hvad er så mere nærliggende end at forære ham en fodbold-inspireret kage......halvt af hver. Kagen prydes af en banehalvdel med dommer og mål, og en banehalvdel med Brøndbys logo og en fodboldstøvle på en bold. Det hele bli'r delt på midten af et tørklæde med navn og alder. Kanten rundt var (næsten) den der tog længst tid, da den er lavet i icing.... der skulle skiftes sprøjtepose pænt tit, og duppes rigtig meget med min waterbrush, men resultatet blev vildt flot! Og Gustav - han blev mægtig glad og stolt af sin kage!

Drømmekagebunde med tobleronecreme og jordbærmousse.
   
Jeg havde lige købt en cutter til at lave fodboldstøvler, så den skulle selvfølgelig tages i brug. Øvelse gør mester, som man siger, for den kan helt sikkert godt blive pænere..... Nu ved jeg ihvertfald, hvad jeg skal og IKKE skal til næste gang :)
Brøndbys logo er skåret ud i fondant og stykket sammen som et puslespil, og så har jeg tegnet brøndens sten op med en fødevaretusch.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar